Percheziții de amploare în județul Mureș. Cei vizați, bănuiți de evaziune fiscală Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1267 Vizualizări

Percheziții de amploare în județul Mureș. Cei vizați, bănuiți de evaziune fiscală

În dimineața zilei de joi, 11 ianuarie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Mureș au efectuat 15 percheziții domiciliare în județul Mureș, dar și în județele Galați și Iași. Domiciliile vizate aparțin unor persoane suspectate de evaziune fiscală. Magistrații Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș estimează că prejudiciul adus de cei bănuiți se ridică la suma de aproximativ 153.400 de lei.

În dimineața zilei de 11 ianuarie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Mureș, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, efectuează 15 percheziții domiciliare, în județele Mureș, Iași și Galați, pentru documentarea activității infracționale de evaziune fiscală. Prejudiciul estimat, până în prezent, este de aproximativ 153.400 de lei”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș.

Suportul de specialitate este asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. Activitățile beneficiază de sprijinul Direcției de Investigare a Criminalității Economice, al polițiștilor din cadrul inspectoratelor de poliție județene Iași și Galați, precum și al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Mureș.

(L.P.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE