Alegeri în Colegiul Medicilor Mureș Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 480 Vizualizări

Alegeri în Colegiul Medicilor Mureș

Monitorul Oficial al României – Partea I a publicat, în data de 5 ianuarie 2024, decizia Colegiului Medicilor din România privind stabilirea datei organizării alegerilor organelor de conducere și control ale colegiilor teritoriale și ale Colegiului Medicilor din România.

Potrivit articolului 1 al deciziei Consiliului Național al Colegiului Medicilor din România, ”alegerea membrilor consiliilor colegiilor teritoriale, a reprezentanților în Adunarea Generală Națională a Colegiului Medicilor din România și a membrilor comisiilor de cenzori se efectuează în perioada 20-22 septembrie 2024, respectiv în perioada 4-6 octombrie 2024 dacă la prima convocare a alegerilor nu se întrunește condiția de cvorum.”

În aceeași decizie, la articolul 2, se precizează că ”în termen de maximum cinci zile de la data validării mandatelor, membrii aleși în consiliile colegiilor teritoriale aleg membrii Biroului Consiliului și împreună cu reprezentanții aleși în Adunarea Generală Națională a Colegiului Medicilor din România aleg reprezentanții colegiului teritorial în Consiliul Național al Colegiului Medicilor din România.

În ceea ce privește alegerea membrilor Biroului Executiv al Colegiului Medicilor din România, în articolul 3 al deciziei se menționează că aceasta ”va avea loc în ședința Consiliului Național din data de 24 octombrie 2024.

Potrivit paginii web a Colegiului Medicilor Mureș, www.cmjm.ro, în prezent conducerea Colegiului Medicilor din Județul Mureș este asigurată de: prof. univ. dr. Horațiu Suciu – președinte, dr. Vasile Bud – vicepreședinte, prof. univ. dr. Leonard Azamfirei – vicepreședinte, prof. univ. dr. Oana-Cristina Mărginean – vicepreședinte și șef. lucr. dr. Horațiu Moldovan – secretar.

Alex TOTH

Foto: https://depositphotos.com/ro/home.html

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE