Târgumureșeancă de 84 de ani, tâlhărită în propria casă. Suspecții, prinși în timp ce încercau să fugă din țară Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 938 Vizualizări

Târgumureșeancă de 84 de ani, tâlhărită în propria casă. Suspecții, prinși în timp ce încercau să fugă din țară

O femeie de 84 de ani din municipiul Târgu Mureș a fost tâlhărită în seara zilei de miercuri, 10 ianuarie, de trei persoane. Tâlharii, un bărbat și două femei, au reușit să sustragă din casa femeii 200 de lei și mai multe bijuterii din aur, în timp ce aceasta se afla la domiciliu. Suspecții au fost identificați și reținuți de polițiștii mureșeni în timp ce încercau să fugă din țară. Pe numele celor trei s-au deschis dosare penale pentru tâlhărie calificată cu propunerea arestării preventive.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Târgu Mureș, sub coordonarea procurorului de caz, au identificat și reținut pentru 24 de ore trei persoane bănuite de tâlhărie calificată și au recuperat aproape întregul prejudiciu produs în urma infracțiunii. Cele trei persoane reținute urmează a fi prezentate instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, a transmis biroul de relații publice al IPJ Mureș.

La data de 10 ianuarie, în jurul orei 19:35, Poliția municipiului Târgu Mureș a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie de 84 de ani cu privire la faptul că aceasta ar fi fost victima unei tâlhării. Conform sesizării, o persoană necunoscută ar fi pătruns în locuința din Târgu Mureș a acesteia, în timp ce se afla la domiciliu, imobilizând-o și sustrăgându-i aproximativ 200 de lei și 3 inele din aur.

În baza aspectelor semnalate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Târgu Mureș au demarat de îndată activități specifice de cercetare și investigare, identificând persoanele implicate în săvârșirea faptei, respectiv un bărbat de 43 de ani din Târgu Mureș și două femei din comuna Sângeorgiu de Mureș, de 36 și 52 de ani”, mai spun polițiștii.

Mandate de arestare pe numele celor trei bănuiți

La data de 17 ianuarie, polițiștii au emis mandate de aducere pe numele celor în cauză, având în vedere că din verificările efectuate au reieșit indicii cu privire la intențiile acestora de a părăsi teritoriul României.

Astfel, la aceeași dată, bărbatul de 43 de ani a fost depistat în Târgu Mureș, iar cele două femei au fost depistate la punctul de trecere a frontierei din județul Bihor cu sprijinul polițiștilor de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș II și a polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale Bihor. În noaptea de 17/18 ianuarie, în baza probatoriului administrat, pe numele celor trei au fost emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Mureș. Totodată, s-a reușit recuperarea parțială a prejudiciului cauzat, constând în cele 3 inele din aur”, au mai adăugat aceștia.

În cursul acestei zile de joi, 18 ianuarie, persoanele reținute urmează a fi prezentate magistraților cu propunere de arestare preventivă. Suportul tehnic de specialitate în cauză a fost asigurat de Direcția de Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. De asemenea, activitățile au beneficiat de sprijinul Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Târgu Mureș.

Cercetările continuă în cauză în vederea documentării întregii activități infracționale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.

(L.P.)

Sursa foto: freepik.com

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE