Câți pacienți a avut în 2023 Spitalul Clinic Județean Mureș Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 373 Vizualizări

Câți pacienți a avut în 2023 Spitalul Clinic Județean Mureș

În anul 2023, în cadrul secțiilor și compartimentelor Spitalului Clinic Județean Mureș au fost tratați în spitalizare continuă un număr de 28141 pacienți, a informat Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș, în Raportul de activitate pe anul 2023.

Potrivit documentului, cazurile ”au avut o durată medie de spitalizare pentru perioada ianuarie – noiembrie de 5.9 zile” și un indice de complexitate a cazurilor ”pentru perioada ianuarie – noiembrie de 1.5451”.

”În forma de spitalizare de zi au beneficiat de îngrijire medicală un număr de 44.599 pacienți, iar în cabinetele Ambulatorului integrat al spitalului au fost consultați un număr de 104.708 de pacienți. Având în vedere că centralizarea și raportarea datelor statistice lunare, trimestriale și anuale aferente serviciilor medicale realizate în cursul anului 2023 se încheie după data de 22 ianuarie 2023, o parte din indicatori nu pot fi calculați decât pentru lunile ianuarie-noiembrie ale anului 2023 (DMS, ICM)”, se menționează în Raportul făcut public pe pagina web a Consiliului Județean Mureș, www.cjmures.ro.

În același document, se menționează că Spitalul Clinic Județean Mureș ”funcționează în regim pavilionar, într-un număr de peste 23 de clădiri distincte, situate la 16 adrese pe toată raza municipiului Târgu Mureș.”

Alex TOTH

Foto: https://depositphotos.com/ro/home.html

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE