„Transhumanity”, un nou spectacol marca TEDx Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 165 Vizualizări

„Transhumanity”, un nou spectacol marca TEDx Târgu Mureș

Un nou spectacol marca TEDx revine la Târgu Mureș și aduce în prim-plan personalități de anvergură din România, de la cântăreți consacrați, la fotografi, cercetători, oameni de afaceri, exploratori și mulți alții, ediția din data de 4 februarie va fi un adevărat spectacol de experiențe și învățături, relatate cu vervă de oameni care au întâlnit succesul în carierele lor.

Speakerii invitați la evenimentul ce va avea loc pe scena Teatrului Național, sunt: Vizi Imre, cântăreț, producător și compozittor muzical, Dr. Ledan Dishy, dentist, cercetător medical și artist tatuator, Geta Ungurean, cunoscută drept un guru al evenimentelor, Călin Ignat, deținătorul primei fabrici de bere artizanală din Târgu Mureș, Roxana Buzețelu, antreprenor și fondatoarea ONG-ului „Micile bucurii”, Doru Pelivan, antreprenor și marketer, Luckácsi Alpár, fotograf, Henry Páll Wulf, explorator, Arthur Teut, deținătorul unei cafenelee de succes din Târgu Mureș, Noémi Éltető, cercetător în domeniul inteligenței artificiale, Cornel Sigmirean, fostul președinte al senatului Universității „Petru Maior” din Târgu Mureș și actual președinte al Institutului de Cercetător Socio-Umane „Gheorghe Șincai”.

Cea de-a VIII-a ediție a TEDx Târgu Mureș 2024 poartă numele de „Transhumanity” și va avea loc în data de 4 februarie, la Teatrul Național din Municipiul Târgu Mureș, începând cu ora 14:00. Biletele pot fii achiziționate, accesând link-ul următor: https://in-time.ro/e/tedx .

M.R.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE