UPDATE. Îngerii lui Bogdan. Fii și tu unul! Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 1132 Vizualizări

UPDATE. Îngerii lui Bogdan. Fii și tu unul!

”Bogdan, învingătorul nostru, a trecut cu mult curaj și determinare peste operație!

În urma investigațiilor Pet CT si RM, precum și a analizelor medicale realizate în primele ore de la internarea la clinica din Viena,s-a decis pregătirea pentru intervenția chirurgicală .

Operația a constat în rezecția osului femural afectat și implantarea unei proteze de creștere. Pe parcursul celor 10 zile de internare,Bogdan a înfruntat atât durerile post operatorii cât si exercițiile pentru recuperare! Acum, după operație, Bogdan va trece printr-un proces riguros de recuperare care îl va ajuta să gestioneze durerea si dificultățile de mișcare! În funcție de rezultatul biopsiei vom continua tratamentul chimioterapeutic.

Cu o inima plinĂ de bucurie Mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru ajutorul acordat, pentru minunea pe care a înfăptuit-o, mulțumesc Sfântului Nectarie și Maicii Domnului SFÂNTULUI NECTARIE și îi rog în continuare să trimită harul lor asupra lui Bogdan! A fost important să știm că nu suntem singuri în tot timpul acesta, și mulțumim pentru rugăciunile și gândurile transmise! Vă rugăm să ne purtați în rugăciune și pe mai departe! ”, au transmis părinții lui Bogdan.

Bogdan are doar 7 ani și este frumos și minunat, așa cum sunt toți copiii de vârsta lui. Nimeni și nimic nu ne pregătește pentru situația în care copilul nostru sau al prietenilor este diagnosticat cu o boală care îi amenință viața în mod real.

Anul trecut, la început de iunie, la numai câteva ore după ziua copilului, părinții aveau să afle că Bogdan are o formă extrem de rară și agresivă de cancer osos. Viața lui Bogdan este despre luptă, despre zbucium, despre zâmbet. Și despre fericire. Pe care și-o dorește în fiecare secundă și pe care o egalizează cu un dram de sănătate

Sarcom EWING la femur reprezintă 1,5% din toate formele de cancer cunoscute. Diagnosticul s-a confirmat după numeroase spitalizări în Cluj – Institutul Oncologic, București – Spitalul Victor Gomoiu, Viena – Spitalul Universitar. Și au mai fost încă trei bioposii.

Tratamentul pentru această cumplită boală constă în numeroase ședințe de chimioterapie, pe parcursul a cinci luni, urmate de operația de rezecție a osului afectat și de implantarea unei proteze.

Bogdan a fost acceptat pentru operație și protezare la clinica din Viena AKH, însă costurile tratamentului depășesc 100.000 Euro.

Mai multe poți afla aici https://ingeriiluibogdan.azuvo.net

Donații în conturile bancare deschise la Banca Transilvania, pe numele mamei lui Bogdan, Cristina Soțan:

RON: RO58BTRLRONCRT0V14143803

EUR: RO97BTRLEURCRT0V14143801

USD: RO40BTRLUSDCRT0V14143801

Swift: BTRLRO22

IBAN: RO07INGB0000999914168702

Titular cont: Cristina Sotan | Banca: INGB CENTRALA | Moneda: RON

Cod SWIFT/BIC: INGBROBU

IBAN: RO31 BREL 0005 5350 1632 0100

Titular cont: Cristina Sotan

Bt Pay

Titular cont: Cristina Sotan

Telefon: 0744617958

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE