”Cu mintea deschisă”, o emisiune la Digi24 moderată de o mureșeancă Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 1930 Vizualizări

”Cu mintea deschisă”, o emisiune la Digi24 moderată de o mureșeancă

S-a născut la Târgu Mureș și are o nouă emisiune la Digi 24.

Jurnalista Andreea Braşovean, una dintre prezentatoarele ştirilor Digi24, va fi gazda unei noi emisiuni. Producţia se numeşte „Cu mintea deschisă” şi vor fi abordate mai multe subiecte despre parenting, relaţii, adicţii. „Cu mintea deschisă” debutează duminică, 11 februarie, de la ora 15.30, la Digi24. Emisiunea este programată în fiecare săptămână.

Andreea Brașovean și Raluca Anton vor purta dialoguri pe teme esențiale: de la provocările parentingului și educația financiară la gestionarea relațiilor și adicțiilor și până la modalități sănătoase de dezvoltare personală și profesională. Gazdele emisiunii vor avea alături și invitați precum Sore, Mirela Retegan, Emil Rengle, Alina Burlacu, Misha Ioniță, Damian Drăghici, Victor Toriani și mulți alții care vor îmbogăți fiecare episod cu experiențe de viață și perspective diferite. Astfel, fiecare episod al emisiunii “Cu mintea deschisă” va fi o călătorie spre cunoaștere și descoperire.

Născută la Târgu Mureș, Andreea Braşovean și-a început cariera în presa locală, la Pro TV Târgu Mureş, în 2007. Din 2019 este în echipa postului Digi 24, prezintă Ştirile dimineţii, de luni până joi, de la 09.00 la 12.00 și este gazda podcastului „Epic Talk”, un proiect Pagina de Psihologie

Raluca Anton este autoarea cărţii „Terapie 1 la 1 cu sinele tău”, a avut rubrica „La Psiholog”, în cadrul emisiunii Drum cu prioritate de la Europa FM, este gazda podcastului „Jocurile Minţii”și a realizat seria de podcasturi „Să vorbim despre protecţie”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE