Handbal: Meci pierdut de mureșence Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 109 Vizualizări

Handbal: Meci pierdut de mureșence

Etapa a 15-a a Campionatului Național Junioare 2 de handbal a adus față în față echipa CSM Târgu Mureș și ACS Transilvania Brașov.

Prima repriză s-a încheiat la egalitate de 11-11, finalul meciului urmând să aducă victoria de partea adversarelor cu scorul de 30-24.

Marcatoarele echipei mureșene în cadrul acestui meci au fost: Sonia Lăcătuș 8, Mara Tarcău 8, Mara Cioban 2, Daria Coman 2, Bianca Mureșan 2, Iasmina Bucur 1 și Alexia Oltean 1.

Antrenorul echipei noastre, Laurenţiu Pop, a declarat că aşa cum era de așteptat, meciul împotriva celor de la Transilvania Brașov a fost unul foarte echilibrat.

„După un debut de partidă timorat, fetele noastre au echilibrat partida, s-a intrat la pauză cu scor egal. În a doua repriză am avut o perioadă cu multe ratări și în acest fel am permis echipei vizitatoare să se distanțeze de noi. Trebuie să învățăm din greșeli, dar mai ales să vedem și lucrurile bune pe care le-am făcut pentru că au fost destule”, a declarat acesta.

În etapa următoare, mureșencele vor juca pe terenul echipei Corona Braşov, liderul grupei, iar în momentul de față, echipa noastră ocupă locul trei în clasament.

(D.C.)

Sursa foto: Facebook/ CSM Târgu Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE