Al treilea accident în ultimele patru zile pe Calea Sighișoarei din Târgu Mureș! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2242 Vizualizări

Al treilea accident în ultimele patru zile pe Calea Sighișoarei din Târgu Mureș!

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au intervenit sâmbătă după-masă, 17 februarie, la un accident rutier produs între două autoturisme pe Calea Sighișoarei din municipiul Târgu Mureș. 

”La locul intervenției sunt alocate o autospecială de stingere și un echipaj SMURD. Din primele informații, în urma evenimentului sunt implicate două persoane, neîncarcerate. Circulația este blocată pe ambele sensuri de mers”, a informat lt. Alexandra Călușeri, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș.

Acesta este al treilea accident înregistrat pe Calea Sighișoarei din Târgu Mureș, după cele de miercuri, 14 februarie, și joi, 15 februarie, soldate cu un conducător auto decedat.

UPDATE:

”La data de 17 februarie a.c., polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident de circulație, produs în jurul orei 16.40, pe Calea Sighișoarei din municipiul Târgu Mureș. Din primele informații, un autoturism, condus de un tânăr de 18 ani, pe un sector de drum în pantă și în circumstanțe ce urmează a fi stabilite din cercetări, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga ar fi pătruns pe sensul opus de deplasare, părăsind-ul și intrând în șanțul de pe partea stângă a părții carosabile, răsturnându-se. În alunecare, autoturismul ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă dinspre Bulevardul 1 Decembrie 1918 spre strada Budiu Mic. În urma evenimentului, conducătorul auto de 18 ani a fost rănit ușor conform primelor evaluări de la fața locului, acesta fiind transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri și investigații de specialitate. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs evenimentul”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

(Redacția / Foto: Hunor Șerban)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE