Acuzat de viol, un antrenor de la CS Dinamo și-a recunoscut fapta Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 396 Vizualizări

Acuzat de viol, un antrenor de la CS Dinamo și-a recunoscut fapta

Acuzat că ar fi violat o fetiță de 7 ani, antrenorul de înot de la CS Dinamo și-a recunoscut fapta în fața procurorilor.

Potrivit gsp.ro, aflându-se în arest preventiv pentru 30 de zile, Ștefan Cam a fost audiat de procurori, recunoscându-și fapta după ce anchetatorii i-au spus că au intrat în posesia imaginilor de pe camerele de supraveghere din acea zi.

Potrivit aceleiași surse, antrenorul a povestit cum s-a întâmplat totul în fața anchetatorilor, spunând că deși erau părinți prezenți la bazin, nimeni nu a văzut agresiunea.

Acesta va rămâne în continuare închis.

„În fiecare zi avea program de activitate în bazin. Nu lucra individual, ci se ocupa de partea de inițiere, unde se lucrează cu 8-10 copii pe grupă. Clubul Sportiv Dinamo a luat imediat măsuri și a dovedit transparență totală. Când s-a făcut această sesizare am pus la dispoziția Poliției toate imaginile din momentul desfășurării antrenamentului. Și am reziliat contractul cu acel instructor. Avem transparență totală și suntem alături de cadrele competente pentru a rezolva cu celeritate acest caz. În acel moment, toate culoarele erau ocupate. Erau și alți antrenori. Acel antrenor nu a rămas singur cu acea fetiță. Iar părinții au acces în orice minut, pot sta în tribună, pot filma” a declarat Viorica Susanu-Chermeș, șefa secției de sporturi individuale de la CS Dinamo.

(D.C.)

Sursa foto: digi24.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE