Direcția Silvică Mureș, imagini rare cu urși bipezi Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 2003 Vizualizări

Direcția Silvică Mureș, imagini rare cu urși bipezi

Regia Națională a Pădurilor a postat pe pagina de facebook imagini cu urși bipezi surprinși la un punct de hrănire al animalelor sălbatice din pădurile gestionate de Ocolul Silvic Lunca Bradului, Romsilva – Direcția Silvică Mureș. 

Ursul are un minunat fler și auz, dar uneori viziunea eșuează. Nu este ușor pentru el să ia în considerare o persoană sau un alt pericol printre iarbă, ramuri, trunchiuri, pietre. Aici se ridică deasupra obstacolelor pentru a vedea mai bine ce este în fața lor. Puiuții, în special, se ridică des în picioare doar pentru a vedea peste firul ierbii. Un urs poate urca picioarele posterioare și în timpul pescuitului pentru a vedea mai bine peștele din apă.

Fotografiile sunt făcute de Valentin Huruba, Ocolul Silvic Lunca Bradului, Direcția Silvică Mureș. Regia Națională a Pădurilor – Romsilva gestionează 242 de fonduri cinegetice și anual asigură faunei din aceste fonduri cinegetice, în total, peste 1.600 tone de furaje combinate, cereale și semințe, circa 1.500 tone de fân, lucernă și frunzare, peste 340 tone de rădăcinoase și suculente și aproape 300 tone de sare.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE