Un nou jucător la ACS Academica Transilvania Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 419 Vizualizări

Un nou jucător la ACS Academica Transilvania

Echipa din cadrul ACS Academica Transilvania Târgu Mureș continuă să crească și să evolueze, astfel că, a primit un nou jucător în echipă.

Este vorba despre Cristian-Ionuț Iernuțian care a început să își cultive pasiunea pentru fotbal la vârsta de 10 ani. De-a lungul anilor, a parcurs un drum impresionant în lumea fotbalului, acum aducându-și contribuția la ACS Academica Transilvania Târgu Mureș.

Junioratul său a fost marcat de experiențe la echipe de fotbal din județul Mureș precum Transil Târgu Mureș, Gaz Metan Târgu Mureș, ACS Kinder, FC Junior și FCM Târgu Mureș. Această perioadă formativă a contribuit la dezvoltarea sa ca jucător și la dobândirea abilităților necesare pentru a face față provocărilor fotbalului din timpul senioratului.

Potrivit ACS Academica Transilvania, pe măsură ce a avansat la nivelul seniorilor, acesta și-a evidențiat devotamentul față de echipele din județul Mureș. A făcut parte din echipa ASA Târgu Mureș (Liga a 4-a), C.S. Iernut (Liga a 3-a), MSE 08 Târgu Mureș (Liga a 4-a, cu o promovare în Liga a 3-a) și Mobila Sovata (Liga a 4-a).

„Acum, fiind parte a familiei ACS Academica Transilvania Târgu Mureș, Cristian-Ionuț este determinat să contribuie la parcursul echipei din Liga a IV-a Elite. Cu spiritul său competitiv, noi considerăm că este pregătit să ofere momente memorabile pe teren și să inspire pe toți cei care susțin Academica.

Acestea fiind spuse, bine ai venit la ACS Academica Transilvania Târgu Mureș, Iernuțian Cristian-Ionuț”, se precizează pe pagina de Facebook a ACS Academica Transilvania.

(D.C.)

Sursa foto: Facebook/ ACS Academica Transilvania Târgu Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE