Nou-născut transportat cu elicopterul SMURD de la Miercurea Ciuc la Târgu Mureş Sanatate
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 334 Vizualizări

Nou-născut transportat cu elicopterul SMURD de la Miercurea Ciuc la Târgu Mureş

Un bebeluş în vârstă de doar câteva ore, diagnosticat de medicii din Miercurea Ciuc cu detresă respiratorie, a fost transportat, joi, cu un elicopter SMURD la un spital din Târgu Mureş.

”În urmă cu puţin timp, elicopterul SMURD de la Târgu Mureş a încheiat cu succes o misiune desfăşurată contra cronometru, pentru salvarea unui bebeluş de doar câteva ore, din Miercurea Ciuc. La puţin timp după naştere, medicii din Miercurea Ciuc au diagnosticat nou-născutul cu detresă respiratorie, fiind necesar transferul de urgenţă al acestuia la un spital din Târgu Mureş”, se arată pe pagina de facebook Inspectoratul General de Aviaţie (IGAv).

Întrucât starea bebeluşului era gravă, iar transportul rutier ar fi durat peste două ore, s-a luat decizia să intervină elicopterul SMURD de la Târgu Mureş.

”În mai puţin de 30 de minute de la preluare, bebeluşul a fost transportat, asistat şi predat în siguranţă medicilor de la Târgu Mureş, în vederea acordării asistenţei medicale necesare”, a mai arătat sursa citată.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE