CSM Târgu Mureș, victorie în Cupa României de Futsal U19. Kacsó Endre: „Viitor există, totul depinde de ei” Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 148 Vizualizări

CSM Târgu Mureș, victorie în Cupa României de Futsal U19. Kacsó Endre: „Viitor există, totul depinde de ei”

Conducerea Clubului Sportiv Municipal (CSM) Târgu Mureș a organizat miercuri, 6 martie, o conferință de presă organizată cu prilejul obţinerii unor rezultate excelente de către sportivii clubului.

În prima parte a conferinței de presă s-a discutat despre rezultatele echipei de Futsal U19, care a devenit campioana Cupei României. Cei care au fost prezenți și care au luat cuvântul au fost antrenorul principal Kacsó Endre, dar și trei dintre sportivii echipei, Cherteș Patrick, Laurențiu Săbădus și Varga Eduárd.

Viitor există, totul depinde de ei

După ce echipa de Futsal U19 și-a apărat titlul de câștigătoare a Cupei României, Kacsó Endre s-a declarat foarte mulțumit de rezultatele băieților, precizând că aceștia sunt jucători care pot avea șansa de a ajunge la echipa națională.

„Eu zic că am făcut un turneu reușit. Am dominat din primul meci și până în finală. Băieții merită felicitări. A fost o muncă de lungă durată, deoarece ne-am pregătit bine, iar asta este cel mai important. Sunt jucători care evoluează și la prima echipă, care cresc an de an. Este un proiect sănătos alături de staff-ul tehnic și de Cosmin Gherman care îi folosește și în Liga I. Sunt mureșeni și eu zic că avem șansă și la campionat, dar numai prin muncă și atitudine. Este foarte importantă și susținerea clubului, deoarece nu poți face performanță dacă nu ai condițiile potrivite pentru asta. Băieții sunt jucători care pot avea șansa de a ajunge la echipa națională, acolo unde eu sunt selecționerul echipei naționale a României. Viitor există, totul depinde de ei. Să sperăm că o să se alăture mai mulți jucători, deoarece chiar muncim foarte mult și dorim să facem performanța pe care am avut-o în anii trecuți și la seniori, și la juniori”, a declarat acesta.

După desfășurarea finalei Cupei României și după meciul din Liga I, care au avut loc în paralel cu perioada de simulare a examenului de Bacalaureat, sportivii au reușit să facă performanță peste tot, iar rezultatele acestora au fost cele care au vorbit de la sine.

„A fost un program mai încărcat în această săptămână, dar am trecut cu brio peste toate. Am reușit să ne concentrăm pe fiecare meci. Finala Cupei a fost una grea, am jucat cu ei și cu o săptămână în urmă, i-am bătut cu scorul de 6-2 la noi acasă, dar știam că jucăm pe terenul lor și va fi mult mai greu. Meciul de ieri a fost unul bun, am jucat destul de bine, dar după părerea mea s-a văzut oboseala noastră de la Cupa României din weekend, și asta și-a spus cuvântul”, a declarat Cherteș Patrick.

„Am avut un parcurs destul de bun la Cupa României. Am avut două meciuri pe care noi le-am făcut ușoare, iar în finală am avut un meci mai greu. Eu spun că am adus un rezultat bun acasă. Am avut multă activitate în finală, dar am reușit să nu iau niciun gol și să apăr poarta foarte bine”, a declarat Laurențiu Săbădus.

Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE