Karatiști mureșeni prezenți la Hamburg Open Karate Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 138 Vizualizări

Karatiști mureșeni prezenți la Hamburg Open Karate

Karatiștii din Cadrul CSU Târgu Mureș au fost prezenți la Hamburg Open Karate, o competiție internațională extrem de apreciată în rândul tinerilor sportivi. Evenimentul a avut loc în perioada 2-3 martie și a reunit peste 750 de participanți de la 112 cluburi din țări precum Anglia, Azerbaijan, Belgia, Danemarca, Germania, Olanda, Polonia și România.

Potrivit CSU Târgu Mureș, Iana Irina Priță a participat la categoria kumite U14 -52 kg, unde a obținut locul 3. Cu două meciuri câștigate, Iana a reușit să ajungă în semifinale, pierzând apoi la egalitate în fața unei oponente care a avut avantajul primului punct. În final, sportiva a câștigat duelul pentru locul al treilea, din repasaj.

Totodată, Natalia Miclea a obținut locul 5 la categoria kumite U16 -54kg. Sportiva a câștigat 2 meciuri, pierzând împotriva vicecampioanei europene de anul acesta, respectiv câștigătoarea categoriei. S-a calificat apoi în repasaj, a câștigat primul meci cu sportiva daneza, dar a pierdut meciul pentru locul 3.

Potrivit aceleiași surse, Aris Luca Priță a luptat la categoria kumite U16 +70 kg, unde a condus mai bine de jumătate din meci în fața sportivului danez, dar în ultimele secunde, după o răsturnare de situație, acesta nu a mai putut recupera punctele diferență și a pierdut în fața sportivului medaliat cu bronz.

Lotul CSU a fost îndrumat de antrenorul dr. Nicolae Stanciu și coordonatoarea grupului Raluca Tocoaie.

(D.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE