Accident rutier în Chiheru de Jos. O mașină s-a răsturnat în afara drumului Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 351 Vizualizări

Accident rutier în Chiheru de Jos. O mașină s-a răsturnat în afara drumului

Marți, 12 martie, a avut loc un accident rutier pe raza localității Chiheru de Jos, după ce un autoturism în care se aflau patru persoane s-a răsturnat în afara părții carosabile, potrivit primelor informații. La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD, o ambulanță SAJ și o autospecială de stingere a incendiilor.

Acident rutier pe DJ 153, la intrarea în localitatea Chiheru de Jos, un autoturism răsturnat în afara părții carosabile. Din primele informații în urma accidentului au rezultat 4 victime, conștiente. La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD, o ambulanță SAJ și o autospecială de stingere. Toate persoanele implicate în accident au fost evaluate de către personalul medical”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Mureș, locotenent Alexandra Călușeri.

Potrivit autorităților, în urma evaluării medicale au rezultate patru victime, două cod galben de sex feminin și două cod verde de sex masculin. Victimele de cod galben au fost transportate de urgență la CPU Reghin pentru îngrijiri medicale suplimentare.

(L.P.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE