Jucător nou la ACS Academica Transilvania Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 296 Vizualizări

Jucător nou la ACS Academica Transilvania

ACS Academica Transilvania Târgu Mureș a primit în vestiar un nou jucător, și anume Csaba Otves.

Csaba a început să își cultive pasiunea pentru fotbal la vârsta de 12 ani, activând în cadrul clubului de fotbal Olimpia Mureș.

Potrivit ACS Academica Transilvania, după debutul său la Olimpia Mureș, Csaba a evoluat în diverse echipe, inclusiv la FCM Târgu Mureș, FC Sărățeni, ASC Sâncrai, ACS Miheșu de Câmpie, ASC Acățari Târgu Mureș și ACS Câmpia Râciu, fiind nevoit să își încheie cariera fotbalistică datorită unor accidentări și ca urmare a intervențiilor chirurgicale la care a fost supus.

Fiind pasionat de acest sport, Csaba a explorat și lumea futsalului, jucând o perioadă scurtă la City US Târgu Mureș. De asemenea, timp de 20 de ani, a fost o prezență constantă în toate campionatele de minifotbal din Târgu Mureș.

„De-a lungul anilor, și-a dedicat talentul și energia în dezvoltarea diverselor echipe, iar acum, acesta este pregătit să își aducă expertiza și experiența la Academica Transilvania Târgu Mureș. Este un băiat extrem de serios și implicat, mereu doritor în a-și dezvolta cunoștințele dobândite și acesta este pregătit și dispus să își îmbunătățească abilitățile prin cursuri de antrenorat, fiind antrenor la grupele de inițiere. Așadar, bine ai venit în familia Academica Transilvania, Csaba Otves”, se precizează pe pagina de Facebook a ACS Academica Transilvania.

(D.C.)

Sursa foto: Facebook/ ACS Academica Transilvania Târgu Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE