Incendiu pe 5 hectare de pădure, în zona Lăpușna-Ibănești Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 369 Vizualizări

Incendiu pe 5 hectare de pădure, în zona Lăpușna-Ibănești

Pompierii militari au fost solicitați să intervină, vineri seara, 12 aprilie, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu de fond forestier, în zona Lăpușna-Ibănești.
În teren s-au deplasat forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Reghin, precum și forțe și mijloace din cadrul Direcției Silvice Mureș, Salvamont Mureș și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Ibănești.
”La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără, la nivelul unei păduri, pe aproximativ 5 hectare, echipajele acționând pe un teren greu accesibil, versanții fiind extrem de abrupti. Intervenția pompierilor și a personalului în sprijin s-a concentrat, în principal, pe crearea unei linii de protecție pentru limitarea propagării incendiului. În teren s-a deplasat și personalul din cadrul grupei operative, iar intervenția pe timpul nopții a fost condusă în teren de adjunctul inspectorului șef, maior Ciungan Sorin. Acțiunea de stingere este în dinamică”, a informat lt. Alexandra Călușeri, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș.
(Redacția / Foto: https://depositphotos.com/ro/home.html )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE