ACS Lupte BSG: Pe podium la U15 Wrestling Challenge Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 289 Vizualizări

ACS Lupte BSG: Pe podium la U15 Wrestling Challenge

Luptătorii ACS de Lupte BSG Târgu Mureş au reprezentat România la puternicul Turneu Internațional U15 Wrestling Challenge „Ioan Mureșan&Valeriu Bularca”, ediția 2024.

La cea de-a șaptea ediție a competiției, peste 300 de sportivi din 12 țări s-au adunat pentru a concura. În cadrul acestui eveniment, conducerea ACS Lupte BSG a anunțat rezultatele următoare:

Claudia Manțog a obținut locul întâi, adjudecându-și medalia de aur, în timp ce Valeria Flocea s-a clasat pe locul al doilea, reușind să cucerească medalia de argint. Pe podium, alături de ele, s-au mai aflat Georgiana Hărsan, Maxim Panuș și Ionuț Goran, toți trei fiind premiați cu medalii de bronz. Astfel, fiecare dintre acești sportivi a demonstrat performanțe remarcabile și dedicare în competiția respectivă.

În ierarhia echipelor la categoria lupte feminine, România s-a situat pe poziția a treia, într-o performanță remarcabilă. Antrenorul atât al echipei naționale de fete, cât și al clubului BSG, a primit trofeul de preț în semn de recunoaștere pentru această realizare impresionantă.

În ierarhia echipelor la categoria lupte feminine, România s-a situat pe poziția a treia, într-o performanță remarcabilă. Antrenorul atât al echipei naționale de fete, cât și al clubului BSG, a primit trofeul de preț.

(D.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE