Cea de-a 28-a ediție a „Crosului Primăverii” de la Sovata, un real succes Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 374 Vizualizări

Cea de-a 28-a ediție a „Crosului Primăverii” de la Sovata, un real succes

Sâmbătă, 20 aprilie, a avut loc cea de-a 28-a ediție a „Crosului Primăverii” de la Sovata. Competiția s-a desfășurat pe străzile din stațiune pe un traseu de aproximativ patru kilometri, fiind deschis tuturor categoriilor de vârstă indiferent de sex.

Sute de copii și adulți din județul Mureș, dar și din județele vecine, au participat sâmbătă, 20 aprilie la o nouă ediție a „Crosului Primăverii” de la Sovata, o competiție care a devenit o adevărată tradiție în stațiunea mureșeană.

Evenimentul a fost susținut de Asociația Salvamont Sovata în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport Mureș și Primăria Orașului Sovata. Înscrierile s-au făcut chiar în ziua concursului pe baza buletinului de identitate sau a tabelului nominal.

Potrivit novatv.ro, o elevă de clasa a IX-a pe nume Vanesa Giangu a reușit să termine crosul pe prima poziție la categoria de juniori. Sportiva nu se află la prima participare în cadrul Crosului Primăverii de la Sovata, alergând pentru prima dată la cursă din județul Mureș în anul 2015, an în care a obținut, de asemenea, locul 1 la categoria juniori.

(L.P.)

Sursa foto: Szovátai Hegyimentő Egyesület – Asociaţia Salvamont Sovata

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE