Înotătorii de la CSM, pe podium la Campionatul Național Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 255 Vizualizări

Înotătorii de la CSM, pe podium la Campionatul Național

Sportivii mureșeni din cadrul CSM Târgu Mureș au făcut performanță la Campionatul Naţional de înot – seniori, tineret, juniori – care s-a desfășurat la Otopeni.

Cei doi, Daniel Nicuşan și Nimród Koncz, antrenați de Károly Bartalis au cucerit 6 medalii, dintre care 3 de aur, 2 de argint şi una de bronz.

Daniel Nicușan, student în Statele Unite ale Americii, a dominat autoritar probele de bras și a câştigat astfel toate cele trei probe, devenind astfel campion naţional atât la 50, cât şi la 100 şi 200 metri bras.

Totodată, Nimród Koncz a reuşit o performanţă excelentă în proba de 400 metri mixt, unde a reușit să urce pe treapta a doua a podiumului, devenind vicecampion național atât la tineret, cât și la seniori.

Potrivit CSM Târgu Mureș, Nimród a mai avut o apariție pe podium, când a câștigat medalia de bronz la 200 metri fluture, la tineret. El a terminat pe locul 5, probele de 200 metri mixt, respectiv 100 metri fluture.

Un alt sportiv al CSM Târgu Mureș, Tamás Selyem, a fost aproape de medalii, după ce a terminat de două ori pe locul 5, atât la 200 metri bras, cât şi la 400 metri mixt, la juniori.

(D.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE