”Subconștientul și fericirea”, conferință cu prof. univ. dr. Dumitru Constantin Dulcan Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 406 Vizualizări

”Subconștientul și fericirea”, conferință cu prof. univ. dr. Dumitru Constantin Dulcan

E14 Saga Târgu Mureș în parteneriat cu Institutul BrainMap Neuroscience organizează, în data de 11 mai, conferința ”Subconștientul și fericirea”.
Potrivit organizatorilor, conferința va avea loc în Sala Mare a Palatului Culturii din Târgu Mureș de la ora 19.00 și va fi susținută de prof. univ. dr. Dumitru Constantin Dulcan, care va purta un dialog cu Florentina Fântânaru.
”Până la urmă, ce este fericirea? Care este relația dintre subconștient, conștiință și starea de bine? Cum putem atinge o stare mentală și emoțională în care să ne fie bine? Despre toate acestea va vorbi profesorul Dumitru Constantin Dulcan, în dialog cu Florentina Fântânaru, într-o abordare neconvențională despre echilibrul mental și starea de fericire. Dezvoltarea personală, meditația, mindfulness-ul sunt de-stressorii care ne pot face să ne înțelegem pe noi înșine și lumea înconjurătoare, în contextul atingerii unei vieți cu sens”, se menționează în descrierea evenimentului.


Biletele pot fi cumpărate online, de pe platforma www.entertix.ro, și au următoarele prețuri: 180 de lei (VIP – Early Bird), 130 de lei (Categoria 1 – Early Bird) și 100 de lei (Categoria 2 – Early Bird).
(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE