Arcașul Tamás Móréh, la Cupa Europei Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 283 Vizualizări

Arcașul Tamás Móréh, la Cupa Europei

Arcașul Tamás Móréh de la CSM Târgu Mureș a încheiat dezamăgit participarea sa la Cupa Europei, organizată în capitala Bulgariei. În urma competiției, sportivul nu a reușit să se califice între primii 8, nici la individual, nici la echipe mixt.

La disciplina olimpică, Tamás Móréh a concurat la categoria de vârstă U21, iar la individual a trebuit să-şi îmbunătățească semnificativ performanța în a doua parte a calificărilor.

În cele din urmă, el a avansat în faza eliminatorie de pe locul 15 cu 644 de puncte. Acolo, în primul tur, s-a impus cu ușurință cu scorul de 6-0 și a ajuns astfel în optimi.

Potrivit CSM Târgu Mureș, din nefericire, în turul 2, o greșeală tehnică i-a îngreunat performanța și a pierdut într-un meci foarte strâns în faţa arcașului francez, care a ajuns în cele din urmă în finală cu următorul rezultat:

Yanis Baudain – Tamás Móréh: 6 – 4 (26-19, 26-20, 24-24, 25-27, 26-26)

„Din păcate, mi s-a defectat arcul principal, așa că a trebuit să termin turneul cu arcul de rezervă. Din păcate nu am avut timp suficient să mă acomodez la această situaţie nouă”, a declarat sportivul pentru pagina CSM.

Potrivit aceleiași surse, Tamás a participat și în proba pe echipe mixte, alături de Denisa Pușcă, unde au pornit de pe locul 14, pierzând cu 6-2 în optimi în fața Sloveniei, care a terminat calificările pe locul 3.

Trebuie menţionat însă, că condiţiile meteorologice au fost total nefavorabile în timpul acestei probe.

(D.C.)

Sursa foto: csmtgm.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE