Lorena Chirteș, campioană europeană la Tehnici Speciale Pre-Juniori Echipă Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 301 Vizualizări

Lorena Chirteș, campioană europeană la Tehnici Speciale Pre-Juniori Echipă

În perioada 17-21 aprilie s-a desfășurat Campionatul European de Taekwon- Do ITF în Lublin, Polonia, competiție care a adunat la start 1488 de înregistrări și 840 de sportivi din 32 țări.

România a câștigat la această ediție nouă medalii de aur, 17 medalii de argint și 19 medalii de bronz și se menține astfel în top 3 cele mai bune echipe din Europa.

ACS Jaguar Academy Mureș a fost reprezentat la acest eveniment în componența lotului național de Lorena Teodora Chirteș, care a reușit să obțină mai multe rezultate frumoase, în urma cărora, sportiva deține acum mai multe titluri.

Lorena a devenit astfel campioană europeană la Tehnici Speciale Pre-Juniori Echipă și a ocupat de două ori locul trei la categoriile Tull Individual Pre-Juniori 1-2 Dan și Tull Pre-Juniori echipă.

„Mulțumim în mod deosebit familiei și antrenorilor, tuturor profesorilor, colegilor și prietenilor care au ajutat și au susținut necondiționat sportivă noastră pe toată perioada pregătirii și participării”, se precizează pe pagina Jaguar Academy Mureș.

(D.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE