Furt de bani și telefoane din locuința unui nevăzător din Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 361 Vizualizări

Furt de bani și telefoane din locuința unui nevăzător din Târgu Mureș

Polițiști ai Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș au identificat și reținut joi, 25 aprilie, pentru 24 de ore, trei bărbați din comuna Bălăușeri, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
”În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 13.10, s-a sesizat prin 112, un furt dintr-o locuință aflată în municipiul Târgu Mureș. La fața locului s-au deplasat polițiștii Biroului de Investigații Criminale, în urma verificărilor efectuate stabilind că trei persoane ar fi intrat în locuința unui bărbat, nevăzător, recomandându-se a fi angajați ai unei autorități publice, trimiși pentru efectuarea unor lucrări la cablurile imobilului. Acestea nu ar fi dat curs solicitărilor persoanei vătămate de a părăsi locuința, sustrăgând din interior 2.100 de lei și două telefoane mobile. La aceeași dată și în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat persoanele bănuite de săvârșirea faptei, respectiv trei bărbați, de 20, 21 și 29 de ani, din comuna Bălăușeri”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.
Cei în cauză au fost conduși la sediul unității, pentru audieri, iar în baza probatoriului administrat, au fost reținuți, pentru 24 de ore. De asemenea, prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate. Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale, în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE