Dumitru Dinu Cotoi: „Am decis să imi depun canidatura pentru un nou mandat de primar” Administrație
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 429 Vizualizări

Dumitru Dinu Cotoi: „Am decis să imi depun canidatura pentru un nou mandat de primar”

Primarul comunei Batoș, Dumitru Dinu Cotoi și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar la  alegerile din 9 iunie 2024. Motivația acestei candidaturi a fost explicată de primarul Dinu Cotoi prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook.

„Comuna Batoș nu este o simplă comunitate. Este familia noastră, a tuturor celor care am ales să conviețuim aici. Mânat de acest gând, dar și de responsabilitate, am decis să imi depun canidatura pentru un nou mandat de Primar în comuna noastră. Această hotărâre am luat-o fiind conștient de angajamente asumate față de dvs., locuitorii acestei comune, dar și față de propria mea persoană. Consider că proiectele începute pentru comunitatea noastră necesită continuitate și implicare și în acest sens cred că faptele vorbesc de la sine. Mulțumesc pe această cale echipei mele de consilieri dar si celorlalți consilieri locali care au înțeles în final că suntem cu toții în slujba comunității, și mulțumesc aparatului de specialitate din primărie fără de care nu am fi putut să ducem la bun sfârșit actul administrativ în beneficiul acestei comune.

Astfel, sunt convins, că numai împreună cu fiecare dintre dumneavoastă, putem continua tot ceea ce am gândit și construit pentru viitorul copiilor din comuna noastră .

Privesc cu mulțumire și recunoștință spre trecut și cu încredere și determinare către viitor. Sper că veți fi alături de mine și echipa mea de consilieri, așa cum de-altfel ați făcut-o īn decursul anilor și vă asigur că voi fi același om apropiat de oameni ! Dumnezeu să ne ajute pe toți!”, a fost mesajul transmis de Dumitru Dinu Cotoi cu ocazia oficializării candidaturii pentru funcția de primar al comunei Batoș.

 (Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE