Investiție istorică pentru comuna Cucerdea Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1393 Vizualizări

Investiție istorică pentru comuna Cucerdea

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, că proiectul ”Înfiinţare reţea de canalizare menajeră în comuna Cucerdea”, propus a fi amplasat în comuna Cucerdea, localităţile Cucerdea şi Şeulia de Mureş, nu se supune evaluării impactului asupra mediului.
Potrivit proiectului Deciziei etapei de încadrare, document făcut public în data de 12 aprilie 2024, pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, investiția aparține Primăriei Comunei Cucerdea și prevede înfiinţarea reţelei de canalizare menajeră în localitățile Cucerdea și Șeulia de Mureș.
”În prezent, în localitățile Cucerdea și Șeulia de Mureș există sistem centralizat de alimentare cu apă, apa fiind asigurată din sursa de apă: uzina de apă Cipău. Sistemul de alimentare cu apă este în administrarea SC Compania Aquaserv SA – Sucursala Luduș. În localitatea Bord nu există sistem centralizat de alimentare cu apă, apa fiind asigurată din fântâni individuale. Localităţile comunei Cucerdea nu dispun de sistem centralizat de canalizare a apelor menajere uzate şi de epurare a acestora. Sunt în curs de execuție lucrările de investiție referitoare la extinderea rețelei de alimentare cu apă în localitățile Șeulia de Mureș și Bord”, se menționează în document.
(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE