Mașină lovită în parcare cu autor necunoscut?! Ce ai de făcut Social
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 530 Vizualizări

Mașină lovită în parcare cu autor necunoscut?! Ce ai de făcut

Există numeroase situații în care, fără să remarce că au produs o daună sau chiar intenționat, șoferii pleacă de la locul accidentului fără a lăsa datele de contact persoanei păgubite. Într-o astfel de circumstanță, avaria trebuie raportată la Poliție, în cel mult 24 de ore de la momentul în care a fost observată.

Potrivit legislației în vigoare, persoanele care au provocat avaria nu pot părăsi locul incidentului și trebuie să ia legătura cu proprietarul mașinii avariate. Deși fuga de la locul accidentului ușor în parcare nu este o opțiune din punct de vedere legal, mulți dintre șoferi pleacă de la locul faptei fără a oferi despăgubirile necesare.

Din păcate, dacă mașina lovită în parcare are un autor necunoscut, pe care nici autoritățile nu reușesc să-l identifice, pagubele vor trebui suportate de către posesorul mașinii lovite. Totuși, în astfel de circumstanțe, o cameră de bord sau înregistrările unor camere de supraveghere se pot dovedi extrem de utile în găsirea vinovatului.

Pe lângă camera de bord, există o serie de alte accesorii care nu trebuie să-ți lipsească din mașină. Descoperă-le în articolul Cele cinci gadgeturi care sunt indispensabile pentru mașina ta.

În plus, în cazul în care proprietarul deține o asigurare facultativă, acesta poate solicita companiei de asigurare reparația mașinii pe CASCO. Astfel de asigurări sunt utile în situația în care daunele nu pot fi suportate de către făptaș, potrivit Autovit.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE