Primarul Kristóf József Loránt, în cursă pentru un nou mandat Administrație
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 393 Vizualizări

Primarul Kristóf József Loránt, în cursă pentru un nou mandat

Kristóf József Loránt și-a oficializat în cursul zilei de azi intenția de a candida pentru un nou mandat de primar al comunei Aluniș prin intermediul unei postări pe pagina personală de Facebook.

„În 2012, când m-am prezentat în fața dvs. ca și candidat, am spus astfel:

„Promit un management corect și onest comunei noastre. Vreau să lucrez cu toți cei care vor să facă ceva pentru comună, indiferent de apartenența politică, religie, educație sau origine, și bineînțeles că avem planurile noastre în acest sens. …..”

Poziția mea de bază nu s-a schimbat.

Încă mai cred că satul nostru are nevoie de toți cei talentați, de toate intențiile bune și de toți cu dorința de a face ceva pentru comună.

Asta înseamnă angajamentul pentru mine.

În ultimii ani, am primit calde și reci pentru această credință, din dreapta și din stânga, dar nu m-am schimbat. Angajamentul meu nu s-a schimbat, loialitatea mea față de comună și față de dvs., Alunișeni, Lunca Mureșeni și cei din Fițcău nu s-a schimbat.

Am trăit 4 ani grei împreună. Doi ani de pandemie, retrageri și restricții guvernamentale, explozii ale prețului energiei, inflație.

Însă am obținut și succese, descoperiri și dezvoltare în multe domenii, însă viața din păcate a încetinit în unele zone și sunt și zone în care situația comunei nostre s-a deteriorat, suntem mai puțini !

Am întâlnit mulți oameni talentați, am lucrat cu mulți dintre ei, dar am fost dezamăgit de unii dintre ei, de unii chiar foarte mult.

Îmi amintesc perfect cum și de ce am început munca, ce obiective ne-am propus și cât timp v-am cerut sprijinul (4 mandate) și bineînțeles sunt încă inspirat de aceste obiective.

Trag putere din ei în fiecare zi și îmi dau puterea să continui.

De aceea am decis să candidez la alegerile locale din 2024, pregătindu-mă pentru un al patrulea mandat ca și candidat la primăria Aluniș. Vă mulțumesc pentru susținerea dumneavoastră până acum, este foarte important și foarte plăcut, totodată vă mulțumesc pentru sutele de semnături de susținere, și de mesaje ! Contez pe echipa UDMR din spatele meu, mă bazez pe cei care au stat lângă și alături, de mine atât în ​​momentele grele, cât și în cele bune. Eu cred că aceasta este sarcina noastră, aceasta este munca noastră, despre asta este vorba în jurământul depus pentru Aluniș , Lunca Muresului și Fițcău, pentru dumneavoastră.

Împreună vom reuși”, a fost mesajul transmis de Kristóf József Loránt, primarul comunei Aluniș.

(Redacția)

!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE