Av. Stelian Doru Cătană: „Vreau ca Reghinul să fie al tuturor reghinenilor” Altele
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1604 Vizualizări

Av. Stelian Doru Cătană: „Vreau ca Reghinul să fie al tuturor reghinenilor”

În cursul zilei de luni, 29 aprilie, av. Stelian Doru Cătană și-a depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului Reghin din partea Partidului Național Liberal.

„Candidez în primul rând pentru că sunt reghinean și pentru că vreau ca Reghinul să fie al tuturor reghinenilor, nu doar al unora care, de prea mult timp, decid ce se face și ce nu se face în orașul nostru. Pentru că vreau ca Reghinul să redevină Perla Județului Mureș. Să terminăm odată cu jocurile și cu aranjamentele de culise și cu șmecheriile care țin orașul nostru în plasa unor interese care nu au nici o legătură cu ceea ce-și doresc 99% dintre reghineni”, a spus  av. Stelian Doru Cătană.

Acesta a precizat că își dorește  nouă viziune despre Reghin și despre viitorul orașului.

„O viziune care înseamnă Dezvoltare, Siguranță, Încredere. Oferta mea este foarte specială, nu e o ofertă făcută „pe genunchi”, e o ofertă făcută de o echipă care înțelege și știe exact ce are de făcut. Nu vreau să vorbesc încă despre această ofertă, fiindcă nu e momentul, dar vă spun că ea aduce noutăți care, sunt convins, va convinge pe orice reghinean de bună credință. Mulți mă întreabă: Ce fel de primar voi fi? În nici un caz, un primar al unor găști. Voi fi un primar al tuturor reghinenilor. Voi face în așa fel încat, spre surprinderea celor care cred că Reghinul e feuda lor, orașul nostru își va reporni motoarele dezvoltării. Soluții există, totul e să vrei și să nu risipești banul public”, a precizat av. Stelian Doru Cătană

Legat de rezultatul votului din 9 iunie, Stelian Doru Cătană a fost foarte tranșant.

„Aici nu vorbim despre caștigul lui Cătană. Important e să caștige orașul, reghinenii. În ce mă privește, voi face tot posibilul ca acest lucru să se întample. Cu toți candidatii fantomă, puși doar să rupă voturile, cu toate aranjamentele și înțelegerile de culise, am convingerea că vom reuși. Cu toți, pentru toți!”, a precizat candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Reghin.

Lisat PNL pentru Consiliul Local Reghin îi cuprinde pe Stelian Doru Cătană, Claudiu Bîndilă, Marius Sabău, Paula Chelariu, Raul Sabău, Anabela Holircă, Eva Pădurean, Florin Moldovan, Marinela Botezan, Raluca Maria Friciu, Maria Teodora Moraru, Cristian Buțiu, Ordog Attila Lorand, Aurelian Pădurean, Dragoș Andrei Rusu, Covaci Candid, Sorin Sabău, Claudia Pașcu, Florina Blaga, Ovidiu Pop, Ana Maria Biriș, Nicolae Murar, Răzvan Toncean și Camelia Oltean.

(A.Z.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE