PSD Reghin. Optimism și încredere pentru alegerile din 9 iunie Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1386 Vizualizări

PSD Reghin. Optimism și încredere pentru alegerile din 9 iunie

Reprezentanții PSD Reghin au poposit în cursul zilei de luni, 29 aprilie la sediul Circumscripției Electorale Municipale Nr. 2 Reghin unde și-au depus lista de candidați pentru alegerile locale din 9 iunie, deschisă de Vasile Oprea, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Reghin.

„Îmi doresc un lucru simplu, o  administrație transparentă, o administrație solidă care să fie în slujba cetățenilor. Nu candidez împotriva niciunui candidat, niciunei etnii. Candidez împotriva gropilor, a problemelor din orașul Reghin, a mizeriei și a multor probleme de care cetățenii sunt nemulțumiți. Îmi doresc să schimb ritmul și stilul în care se face administrație publică în Reghin. Ritmul, în sensul în care voi accelera dezvoltarea și modul de a funcționa al instituției primăriei iar în ce privește stilul, voi fi mereu între oameni, mereu la datorie. Vreau să-mi  pun toată experiența mea în slujba orașului nostru. Pot să vă spun că știu ce am de făcut astfel încât Reghinul să devină un oraș de care să fim mândri, căruia să i se ducă vestea departe nu doar pentru viori și tractoare ci și pentru cum arată și cât de bine se trăiește în el. Suntem un partid mare, puternic, cu oameni competenți. Sper că în data de 9 iunie oamenii să știe cum să voteze, cum să pună ștampila pe buletinul de vot.”, a declarat pentru Cotidianul Zi de zi, dr. Vasile Oprea.

Lista PSD pentru Consiliul Local la alegerile locale din 9 iunie de la Reghin îi cuprinde pe Oprea Vasile Liviu, Marian Ovidiu Mihai, Pui Dragoș Cristian, Horea Gheorghe, Pintea Ionuț, Grama Florina Mădăina, Bonțiu Adrian Viorel, Cioarba Horațiu Răzvan, Luca Daniela, Lateș Cătălin, Crișan Flaviu Andrei, Crăciun Ana Alina, Petra Răzvan Ionel, Moldovan Lucian, Hurghiș Carmen, Covaci Vasile, Gheorghiță Lucia Maria, Ungur Grigore, Pețan Andreea Larisa, Corciu Anca Teodora, Matei Viorel Ioan, Costa Diana Mihaela, Copcea Florin Cristian, Vladu Roxana Mariana.

„Speranța noastră principală este un primar social-democrat la Reghin și suntem convins că vom reuși acest lucru. Domnul Vasile Oprea este un om deosebit, a dovedit că poate face treabă din funcțiile pe care le-a deținut. Noi cu tot dragul îl susținem. Sper ca și reghinenii să înțeleagă acest lucru și să-l susțină și ei. Legat de Consiliul Local, cred cu adevărat că sancțiunea pe care am primit-o acum 4 ani de zile nu a fost una dreaptă. S-a văzut ce s-a realizat  în acești 4 ani, majoritatea proiectellor au fost începute în legislatura trecută. Mă bucur că au fost continuate și finalizate. Reghinenii  se bucură de ele și cred că vor da dovadă de înțelepciune și vor alege social-democrații în Consiliul Local. Am dovedit că putem și suntem în stare să facem lucruri foarte bune pentru toată lumea”, a precizat  Ovidiu Marian, președintele PSD, filiala municipală Reghin.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE