COMUNICAT PNL: „Târgumureșenii nu pariază “pe un cal mort” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1034 Vizualizări

COMUNICAT PNL: „Târgumureșenii nu pariază “pe un cal mort”

Biroul de Presă al PNL Mureș ne-a remis în această după amiază un comunicat de presă pe care îl redăm integral mai jos:

„PNL Mureș constată revenirea neinspirată în spațiul public a unui candidat la funcția de primar al municipiului Târgu Mureș, care emite judecăți de valoare asupra șanselor pe care ceilalți candidați le au pentru alegerile locale din 9 iunie.

Dorin Florea, candidat independent care anunță plin de optimism susținerea primită de la PSD, este același om care, după 20 de ani în care a ocupat funcția de primar al municipiului Târgu Mureș, a abandonat Primăria și orașul în 2020, reușind să adune un număr modest de voturi pentru candidatura la funcția de Președinte al Consiliului Județean Mureș. Acest abandon al lui Dorin Florea îl transformă în principalul vinovat pentru preluarea conducerii Primăriei și Consiliului Județean de către candidații propuși sau susținuți de către UDMR.

Dacă în ieșirea sa publică, Dorin Florea face apel la responsabilitatea formațiunilor politice și la bună credință, PNL Mureș îi readuce aminte candidatului susținut de PSD de propunerea publică adresată tuturor partidelor, mediului de afaceri și mediului universitar de către echipa liberală (începând cu luna septembrie 2023), în vederea identificării unui candidat comun care să reprezinte o alternativă la subdezvoltarea promovată de Soós Zoltán, cel mai slab primar al orașului din ultimii 34 de ani. Totodată, PNL Mureș îi readuce aminte lui Dorin Florea și cele patru runde de discuții tête-à-tête avute cu mult timp înainte ca domnia sa să își anunțe candidatura.

PNL Mureș apelează la sinceritatea candidatului PSD Dorin Florea pentru a afla, alături de toți târgumureșenii, care sunt interesele domniei sale odată cu demersul acestei candidaturi. Practic, ce îl mână în această luptă? Oare dorește să repete același scenariu din 2020, când prin cele 20.000 voturi abia obținute la Consiliul Județean, a asigurat victoria UDMR?

PNL Mureș este singurul partid din Târgu Mureș care a propus trei proiecte ce vizează dezvoltarea orașului nostru: podul peste râul Mureș din Aleea Carpați, pasajul subteran de la Cocoșul de Aur și parcarea supraetajată de la Spitalul Nou. Tocmai de aceea, PNL Mureș consideră că orice vot dat pentru Dorin Florea la alegerile din 9 iunie reprezintă un vot indirect dat incompetenței primarului Soós Zoltán.

Dorin Florea nu este în măsură să evalueze șansele candidaților la funcția de primar al municipiului Târgu Mureș. Dorin Florea a revenit acum în fața târgumureșenilor cu aceleași sloganuri goale pe care noi toți le cunoaștem și le-am auzit timp de 20 de ani. Firea conflictuală a lui Dorin Florea și activitatea sa goală de conținut au dus Târgu Mureșul în întunericul de astăzi.

Tandemul Dorin Florea – Claudiu Maior este unul nociv pentru Târgu Mureș și de mult expirat. Disperarea lor de a se agăța de listele PSD la alegerile din 9 iunie denotă doar servilismul și datoriile acumulate față de UDMR, asta după ce au trecut pe la PNȚCD, PNL, Pro România și ALDE.

Așadar, singurul care poate să redea speranța târgumureșenilor și să salveze orașul este un om serios, care nu a mai fost implicat în afacerile Primăriei, și anume candidatul independent Horațiu Suciu.

Cu ajutorul târgumureșenilor, Horațiu Suciu va fi primarul municipiului Târgu Mureș”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE