Dumitrița Gliga (PSD Mureș), candidatură ”pentru modernizarea județului” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1017 Vizualizări

Dumitrița Gliga (PSD Mureș), candidatură ”pentru modernizarea județului”

Președintele PSD Mureș, deputatul Dumitrița Gliga, și-a depus marți, 30 aprilie, dosarul de candidatură cu peste 19.000 de semnături de susținere, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mureș la alegerile locale care se vor desfășura în data de 9 iunie. Totodată, la sediul Biroului Electoral de Circumscripție Județeană Nr. 28 Mureș a fost depusă și lista de candidați ai Partidului Social Democrat Mureș pentru funcția de consilier județean.


Referindu-se la candidatura sa, președintele PSD Mureș a afirmat că aceasta ”este o decizie firească” deoarece la nivelul PSD Mureș există ”o echipă unită” capabilă să își asume ”testul încrederii din partea cetățenilor.”
În ceea ce privește oferta electorală pentru locuitorii județului Mureș, deputatul Dumitrița Gliga a declarat: ”Pentru că toți locuitorii județului Mureș își doresc dezvoltare economică și dezvoltare socială venim cu o soluție, respectiv cu o echipă de oameni cu experiență în administrația publică sau privată și de oameni cu aptitudini manageriale. În ultimii trei ani și jumătate am parcurs întregul județ Mureș, am cunoscut foarte multe comunități, am descoperit particularitățile fiecărei zone, am intrat în contact direct cu foarte mulți locuitori din județul Mureș, cu problemele, cu realizările și cu nădejdile pe care dumnealor le au. Ce am întâlnit peste tot pe unde am umblat în județul Mureș este o dorință pentru dezvoltare, o dorință pentru modernizarea județului nostru și mai mult decât atât am descoperit o determinare a cetățenilor să se implice pentru acest lucru.”

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE