FOTO – Accident mortal între localitățile Hodoșa și Ihod Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1162 Vizualizări

FOTO – Accident mortal între localitățile Hodoșa și Ihod

Pompierii militari din cadrul Stației Miercurea Nirajului au intervenit, miercuri, 8 mai, la un accident rutier produs între localitățile Ihod și Hodoșa, județul Mureș. În urma impactului dintre un autoturism și un cap de pod au rezultat două victime, aflate în stare foarte gravă. Una dintre victime, de sex feminin, și-a pierdut viața la scurt timp după ce medicii au ajuns la fața locului.

Din primele informații, pompierii militari din cadrul Stației Miercurea Nirajului au intervenit la un accident rutier grav produs între cele două localități menționate anterior. Un autoturism a lovit cu putere un cap de pod, după ce a părăsit partea carosabilă. În urma impactului puternic, au rezultat două victime, una de sex feminin, iar una de sex masculin.

Femeia, în vârstă de aproximativ 70 de ani, a fost supusă manevrelor de resuscitare de către echipajul SMURD, însă, din nefericire, la scurt timp a fost declarat decesul de către medicul aflat la fața locului. Cea de-a două victimă, un bărbat, a fost preluat de către elicopterul SMURD și transportat de urgență la cea mai apropiată unitate medicală de specialitate.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere și un echipaj SMURD de tip B2. Echipajele au intervenit pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, descarcerare și prim-ajutor.

(L.P.)

Sursa foto: SMURD

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE