Bărbaţi arestaţi pentru tâlhărie Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 226 Vizualizări

Bărbaţi arestaţi pentru tâlhărie

Poliţia Municipiului Târgu-Mureş a fost sesizată miercuri, 4 octombrie, cu privire la comiterea unei tâlhării în Piaţa Teatrului din localitate.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, au fost depistaţi doi bărbaţi, de 38 şi 42 de ani, ambii din Târgu-Mureş, care i-ar fi sustras persoanei vătămate 200 de lei şi alte bunuri iar ulterior, ar fi exercitat acte de violenţă asupra acestuia pentru păstrarea bunurilor.

„La data de 6 octombrie, instanţa de judecată a admis solicitarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş şi a dispus măsura arestului preventiv, pentru 30 de zile, faţă de cei doi bărbaţi, bănuiţi de comiterea tâlhăriei. Cercetările vor fi continuate de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Târgu-Mureș, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, precum şi în vederea probării întregii activităţi infracţionale a celor doi inculpați”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE