Radu Pescar, candidat ADU la Primăria Târgu Mureș: ”Trebuie la cârma oraşului un manager” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 399 Vizualizări

Radu Pescar, candidat ADU la Primăria Târgu Mureș: ”Trebuie la cârma oraşului un manager”

Președintele PMP Mureș, omul de afaceri Radu Pescar, și-a depus marți, 30 aprilie, candidatura pentru funcția de primar al municipiului Târgu Mureș, din partea Alianței Dreapta Unită (ADU), la alegerile locale din data de 9 iunie.
“Vreau să scap municipiul Târgu Mureş din falimentul în care l-au îndreptat administrațiile din ultimii 20 de ani! Domnii Soós și Florea nu sunt decât feţele aceleaşi monede. Incompetenţă şi risipire flagrantă a banului public. Municipiul acesta trebuie să se întoarcă cu fața spre viitor și nu o poate face având la conducere muzeografi sau doctori! Trebuie la cârma oraşului un manager care se pricepe și cred cu tărie că reprezint soluția necesară, prin prisma experienței mele probate. Dragi târgumureşeni, vă aştept la un vot rațional pe 9 iunie!” a afirmat Radu Pescar, care deține și funcția de consilier local.
“Am convingerea că împreună cu echipa mea vom face treabă bună. Fiecare om de pe listă are expertiză si competențe certe: pentru infrastructură, proiecte sociale și sportive, administrare online şi digitală!”, a mai afirmat Radu Pescar.
(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE