Home / Cultură / Emoția faptului împlinit pentru Sorina Bloj, de Ziua Culturii Naționale

Emoția faptului împlinit pentru Sorina Bloj, de Ziua Culturii Naționale

Distribuie

„Ziua Culturii Naționale” , marcată marți, 15 ianuarie la Reghin,  a fost una încărcat de emoție pentru Sorina Bloja, care a predat ștafeta lui Florin Bengean la conducerea Bibliotecii Municipale „Petru Maior”. Cu acest prilej, Sorina Bloj a mulțumit tuturor colaboratorilor și prietenilor care i-au fost alături în activitatea sa de 38 de ani în slujba bibliotecii.

„Mă simt foarte onorată să fiu alături de voi. Privindu-vă, am observat că am încărunțit împreună, după 38 de ani în care am animat cum am putut și eu viața culturală a orașului nostru. Am obosit, și simt nevoi să mă așez dincolo, să cobor între dumneavoastră, alături de care am dus toate bucuriile în acești ani. Pe domnul Nicolae Băciuț îl cunosc din 1981, îi datorez cariera mea,  prietenia sinceră și munca pe care am depus-o împreună. Vreau să mai spun că, împreună cu Ioan Conțiu, am prins revoluția în această clădire, și îi mulțumesc pentru frumoasele activități care le-am organizat împreună.  Îl prețuiesc pentru tot ce a făcut pentru mine , la fel cum o prețuiesc și pe Roxana Man și pe toți colegii mei de la instituțiile de cultură din oraș. În sală, există un buchet frumos de flori primit cu o zi înainte de la neamurile mele, de la familia extinsă a bibliotecii, pe care nu am dorit să-l duc acasă, deoarece am dorit ca prin acesta să-l putem îmbrățișa pe Eminescu, mai mult de atât, să împart această bucurie cu reghinenii prezenți la acest eveniment. Vă mulțumesc din tot sufletul, voi fi mereu alături de bibliotecă, și de câte ori mă vor chema voi fi aici. Vă mulțumesc din tot sufletul pentru prietenia dumneavoastră, mulțumesc echipei bibliotecii care de fiecare dată m-a făcut să mă simt bine și puternică”, a spus emoționată Sorina Bloj.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Ședință de lucru la Consiliul Județean Mureș

Distribuie DISPOZIŢIA NR. 87din 15 martie 2024privind convocarea Consiliului Judeţean Mureş în şedinţă publică ordinară …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.