Home / Slider / Cultură de canabis descoperită la locuinţa unui urmărit naţional din Mureş!

Cultură de canabis descoperită la locuinţa unui urmărit naţional din Mureş!

Distribuie

Poliţiştii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Râciu au identificat joi, 17 ianuarie, în jurul orei 22.00, într-un imobil din localitatea Râciu, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Târgu-Mureş, urmărit național.

Potrivit informaţiilor furnizate de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, pe numele bărbatului Tribunalul Harghita a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, de 5 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane, faptă prevăzută și pedepsită de Legea nr. 678/2001 privind prevenirea şi combaterea traficului de persoane.

„În urma verificărilor efectuate la locuința sa, poliţiştii au găsit 40 de ghivece, în care se afla câte o plantă – răsad, asemănătoare culturii de canabis, precum şi două recipiente cu fragmente vegetale tip canabis. Au mai fost descoperite dispozitive de iluminat, încălzire și ventilație, necesare unei astfel de culturi. Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu-Mureş, sub coordonarea DIICOT – Serviciul Teritorial Târgu-Mureş, sub aspectul săvârșirii de infracţiuni prevăzute de Legea 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri”, se precizează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, “bărbatul a fost condus de poliţişti, la Penitenciarul Târgu-Mureş.”

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

A început Postul Paștelui, cel mai lung și mai aspru post al Bisericii Ortodoxe

Distribuie Luni, 18 martie, a început Postul Paștelui pentru creștinii ortodocși din România și nu …

1 comentariu

  1. Eu sunt propietatul acelei case.acum inteleg de ce niciodata nu a vrut sa trecem actele la casa pe numele lui.am insintat ceva timp sa facem actele necesare pt a avea toate actele in regula si nu a vrut.a amamat mereu
    In present s au facut 5 ani de cand a cumparat casa bunicului nostru.dumnezeu sa ii d ea odihna vesnica.A r mai murii Inca o data sa vada ce sa ajuns din casa lui frumoasa.au izolat tot sa nu vada nimeni ce au ei acolo.imi aduc aminte ca am mai fost odata pe la casa sa iau ceva ce stiu ca ramase de la bunicu si toate usile erau cu lacat si el foarte speriat.ma expediat repede.doar in curte am intrat.la casa nu aveam acces.sa pus dupa mine sa se asigure ca nu merg inauntru apoi foarte subtil ma expediat.inca de atunci imi parea ceva straniu.am si zis familiei mele acest individ Stefan erno sau cum se numeste nu se ocupa cu nimic bun aici.tin sa mentionez ca folosea mai multe identitati. Cu mine era Stefan la vecini pe acolo era erno.ceva nu se lega.zicea ca e de loc din silivas comuna damb si ulterior am aflat ca nici macar din judetul mures nu Este.i am fost cautat parintii acolo pt ca si noi ulterior fiind casa pe numele nostru am fost cautati de politie.il cauta pe el.in fine.sper sa plateasca pt tot si mai bine acea casa sa ramana decat paragini decat sa fie asa batjocorita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.