AJF lucrează cu taxele din 2003 Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 39 Vizualizări

AJF lucrează cu taxele din 2003

139_gliga-transil.gifPentru a nu descuraja şi mai mult fotbalul din eşaloanele inferioare, conducerea Asociaţei Judeţene de Fotbal Mureş a decis să nu majoreze taxele pe care cluburile trebuie să le plătească.

Conducătorii AJF Mureş vor lucra în această primăvară cu taxele stabilite în 17 iulie 2003. E vorba despre taxele de legitimare, viza anuală a instructorilor, taxa de transfer etc. Preşedintele asociaţiei, Szatmari Tiberiu, a spus că nu a mărit taxele, deoarece grupările fotbalistice din judeţ trec, oricum, printr-o gravă criză financiară. “Conducătorii echipelor reuşesc să se descurce cu mare greutate. Dacă s-ar fi mărit substanţial taxele, probabil că ar fi dispărut multe dintre echipele care mai există”, a spus preşedintele AJF.
Cei de la Asociaţie au anunţat şi programul competiţional pentru sezonul de primăvară. Astfel, jocurile Diviziei D vor începe în 12 martie şi se vor încheia în funcţie de decizia care se va lua la 1 martie, când va avea loc o consfătuire tehnică a reprezentanţilor echipelor din serie.
Divizia D-juniori se va disputa concomitent cu returul II al seniorilor.
Returul Campionatului Judeţean de seniori va începe în 19 martie, iar returul Campionatului Judeţean Sătesc în 20. Campionatul Judeţean de juniori va începe tot în 20 martie.
Formaţiile care participă în competiţiile organizate sub tutela AJF nu vor primi vizele pentru 2005 dacă nu îşi vor achita toate datoriile faţă de asociaţie sau faţă de alte echipe din campionat (completarea fondului de garanţie-rulaj, carnete reţinute, cartonaşe galbene şi roşii, penalităţi pentru antrenori şi conducători, neprezentări la meciuri etc.).
Echipele înscrise în Divizia D, Campionatul Judeţean şi cel sătesc, sunt obligate să-şi reamenajaze bazele sportive şi să comunice conducerii AJF toate modificările de adrese, telefon etc. ale conducătorilor, antrenorilor.
Reprezentanţii echipelor de Divizia D se vor întâlni în şedinţă în data de 1 martie, cei din Campionatul Judeţean în 8 martie, iar cei de la formaţiile din Campionatul Sătesc tot în 8 martie.
Florin MARCEL

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE