Popice – Divizia A: Romgaz, invincibilă în campionat Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 104 Vizualizări

Popice – Divizia A: Romgaz, invincibilă în campionat

Echipa feminină de popice Romgaz Electromureş a obţinut o nouă victorie în cadrul campionatului naţional. Formaţia antrenată de Seres Alexandru şi Martina Ludovic a jucat, în etapa a 12-a, pe teren propriu, împotriva echipei Metrom Braşov, una dintre contracandidatele la titlul naţional. Mureşencele au câştigat cu 3220-3143, adică la o diferenţă de 77 de puncte. La individual, scorul a fost 4-2 pentru gruparea din Târgu Mureş.
Cea mai bună jucătoare a întâlnirii a fost Doina Baciu, care a reuşit să doboare 561 de popice. La mică distanţă s-a aflat coechipiera ei de la Romgaz Electromureş Duka Tilda, cu 555 de puncte. Au venit apoi: Ioana Văidăhăzan – 545 de puncte, Daniela Muntean – 532 de puncte, Carmen Barabaş 514 puncte şi Martina Emese – 513 puncte.
La formaţia oaspete, cea mai bună jucătoare a fost Cojan Maricica, cu 513 popice doborâte.
După etapa de sâmbătă, Romgaz Electromureş a acumulat 20 de puncte şi conduce clar în clasamentul primei divizii de popice.
În etapa viitoare, mureşencele vor juca tot la Târgu Mureş, în compania formaţiei Somvetra Gherla, sâmbătă de la ora 11. În mod normal, Romgaz ar trebui să joace în deplasare, dar echipa din Gherla va disputa toate meciurile de acasă la Târgu Mureş. (F.M.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE