Fotbal – copii: Buni peste tot Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 97 Vizualizări

Fotbal – copii: Buni peste tot

Gruparea sportivă AS Kinder Sângeorgiu de Mureş a câştigat la două categorii de vârstă un turneu desfăşurat la Bistriţa. Mureşenii au mai obţinut un titlu de cel mai bun jucător şi unul de cel mai bun portar.

În perioada 18-20 februarie, copiii de la Asociaţia Sportivă Kinder Sângeorgiu de Mureş au participat la un tunreu în Bistriţa. Mureşenii au intrat în competiţie la categoriile de vârstă 1994 şi 1995, reuşind să termine pe primul loc la ambele categorii.
La întrecere au mai participat echipele Gloria Bistriţa, CSM Bistriţa, Universitatea Cluj, Ivansuc Cluj, Juventus Bistriţa, Unirea Dej, Viitorul Bistriţa, LPS Bistriţa şi Luceafărul Beclean.
La categoria copiilor născuţi în 1994, mureşenii au obţinut şi titlul de cel mai bun jucător, prin Kovacs Sandor, iar la categoria celor născuţi în 1995, ei au obţinut titlul de golgheter. Protagonistul a fost Keresztesi Rober, care a marcat 11 goluri.
Cele două echipe sunt antrenate de Simon Zsolt şi Pop Lupu Coriolan.
Mici fotbalişti vor intra din nou în competiţie la sfârşitul acestei săptămâni, când la Târgu Mureş se va desfăşura prima ediţie a “Cupei Kinder”.
Florin MARCEL

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE