Liberalii îl ameninţă pe Dorin Florea Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 29 Vizualizări

Liberalii îl ameninţă pe Dorin Florea

Târgu-Mureşul ar putea avea parte de alegeri anticipate. Liberalul Teodor Giurgea a lansat ieri această ipoteză arătând că dosarele care îl vizează pe actualul primar al municipiului Târgu-Mureş nu vor mai
putea fi ţinute prea multă vreme la naftalină de anchetatori. Giurgea a arătat, de asemenea, că în urma denunţului făcut anul trecut de Costin Lăurean, Florea a fost deja audiat de două ori.

Amendă maximă aplicată de Primăria Târgu Mureş fostului contracandidat al lui Dorin Florea la fotoliul de primar, liberalul Teodor Giurgea, găsit în abatere de o echipă de control a Primăriei care a constatat că liberalul nu avea autorizaţie de construcţie pentru o hală ridicată în incinta firmei TAM, a stârnit reacţii dure din partea acestuia. "A fost un control comandat. Având în vedere relaţiile noastre de prietenie, a aplicat amenda maximă, de 100 de milioane de lei. M-am interesat şi sunt în premieră cu o asemenea amendă. Suntem în judecată cu dânsul şi vom vedea", a declarat Giurgea, care susţine că avea peste 80% din avize şi autorizaţii eliberate, dar din motive obiective nu primise încă autorizaţia de construire. Dorin Florea a spus că Giurgea a instigat consilierii judeţeni împotriva administraţiei locale din Târgu-Mureş pentru ca aceştia să respingă acordarea pentru primărie a dreptului de folosinţă pentru Sala Mică a Palatului Culturii din Târgu-Mureş. Aceasta ar fi resortul care a determinat preocuparea bruscă a municipalităţii pentru hala din curtea TAM.

Abuzurile lui Florea, mandat încheiat mai devreme

Supărat pe atitudinea primarului, Teodor Giurgea anunţă posibilitatea ca la Târgu-Mureş să avem alegeri anticipate. "Problemele dânsului (ale lui Dorin Florea – n.r.) sunt vechi. De patru ani de zile nu are descărcare de gestiune, atâtea dosare care aşteaptă de ani de zile. Probabil toate acestea îl stresează foarte tare", spune Giurgea, potrivit căruia Florea a fost deja audiat de două ori într-un dosar format ca urmare a plângerilor depuse de Costin Lăurean, dosar în care se vehiculează nu mai puţin de 14 capete de acuzare. "Dorin Florea are o problemă dar probabil îşi va reveni pentru că i-a dispărut mentorul, iar actualul prefect nu îl va mai ţine în braţe cum a făcut-o Natea", spune Teodor Giurgea, care este de părere că mandatul de primar al lui Florea se va încheia mai devreme de cei patru ani prevăzuţi de lege.
Maria CĂLIN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE