Dezaprobarea Reginei Externe
  • admin
  • 0 comentarii
  • 19 Vizualizări

Dezaprobarea Reginei

272_Charles.gifRegina Elisabeta a II-a a Marii Britanii nu va participa la cununia civilă a fiului său, Prinţul Charles, care se va căsători, pe 8 aprilie, cu logodnica sa, Camilla Parker Bowles. Anunţul făcut de Palatul Buckingham a provocat un val enorm de speculaţii, deoarece nici un alt monarh nu a absentat de la ceremonia de căsătorie a unuia dintre copiii săi în ultimii 142 de ani. Comunicatul emis de Palat precizează că decizia reginei de a lipsi de la ceremonia de la primărie este motivată de faptul că aceasta doreşte ca evenimentul să se desfăşoare într-un cadru intim, iar prezenţa reginei nu ar face decât să distragă atenţia de la semnificaţia festivităţii.
Cu toate acestea, britanicii consideră absenţa reginei drept o dezaprobare la adresa căsătoriei Prinţului Charles cu logodnica sa Camilla Parker Bowles. Ziarele britanice susţin că o sursă din apropierea reginei a declarat că "absenţa de la nuntă a mamei mirelui poate fi văzută inevitabil ca o dezaprobare pentru noră. De ani de zile, există un conflict privitor la acceptarea de către regină a amantei fiului său la Curte. Va fi greu să se dezmintă zvonurile privitoare la dezaprobarea reginei, însă ea pur şi simplu nu vrea să fie văzută la ceremonia civilă".
De la ceremonie vor lipsi şi alţi membri ai familiei regale, inclusiv soţul reginei, Ducele de Edinburgh. În schimb,
fiii Prinţului Charles, Prinţii William şi Harry, vor participa la cununia civilă a tatălui lor, unde vor fi martori din partea mirelui. Copiii Camillei Parker Bowles, Tom, în vârstă de 30 de ani, şi Laura, în vârstă de 26 de ani, vor fi martori din partea miresei.
La cununia civilă vor mai participa mai mulţi prieteni ai lui Chalres, preintre care Regele Juan Carlos al Spaniei, fostul rege al Greciei, Constantin, familia Grimaldi de Monaco, Prinţul Ernst de Hanovra, şi staruri precum Sir Elton John. (I.B.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE