Înfruntarea puştilor Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 45 Vizualizări

Înfruntarea puştilor

317_Infruntarea.gifPrima ediţie a Cupei Kinder la fotbal în sală şi-a desemnat învingătorii, la capătul a două zile de întreceri, în care mureşenii veniţi la Sala Polivalentă au avut parte de mult fotbal. Ambiţia micuţilor şi reuşitele lor tehnice au dat culoare unui turneu la care au participat 9 echipe.

Prima ediţie a Cupei Kinder s-a desfăşurat pe două categorii de vârstă: copii născuţi în 1995 şi în 1996.
La prima categorie au participat patru echipe: FC Junior Târgu Mureş, CSM Bistriţa, Ivansuc Cluj şi AS Kinder Sângeorgiu de Mureş.
Cei de la Kinder au reuşit să câştige toate cele patru meciuri jucate, lucru care le-a adus clasarea pe locul I.
Pe locul doi la “1995” a venit formaţia Ivansuc Cluj.
Pe lângă locul I, puştii de la Kinder au mai obţinut titlul de golgheter, prin Keresztesi Robert, care a marcat 14 goluri, şi titlul de cel mai bun jucător, prin Răzvan Greu.
Cel mai bun portar la grupa 1995 a fost Simon Cristian, de la Ivansuc Cluj.

Final cu peripeţii

La categoria copiilor născuţi în 1996, lupta a fost mult mai echilibrată. Bătălia finală s-a dat între AS Kinder şi CSM Bistriţa, echipe care înainte de meciul direct erau la egalitate. Învingătoarea avea să fie şi câştigătoarea turneului.
Cei de AS Kinder au început meciul bine şi au dat impresia că nu vor avea probleme în a câştiga partida. Ei au marcat repede, apoi şi-au majorat avantajul. Încă un gol marcat de Kinder a dat impresia că soarta câştigătoarei este clară. Lucrurile nu au stat, însă aşa. Mai erau doar aproximativ 15 minute, când CSM Bistriţa a redus din diferenţă. Cu 5 minute înainte de fluierul final, oaspeţii au mai marcat un gol, şi apoi au egalat aproape de încheierea meciului. Dezarmaţi parcă de revenirea bistriţenilor, cei de la Kinder au mai primit un gol în ultimele secunde, iar oaspeţii au obţinut astfel o victorie meritată, cu scorul de 4-3.
La categoria 1996, cel mai bun jucător şi, totodată, golgheter (cu 12 goluri) a fost Adrian Pelaghie, de la Kinder Sângeorgiu de Mureş. Titlul de cel mai bun portar i-a revenit lui Iacob Paul – AS Kinder.
Florin MARCEL

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE