Mureşul se gândeşte la prima ligă Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 45 Vizualizări

Mureşul se gândeşte la prima ligă

350_345_Muresu.gifEchipa feminină de handbal Mureşul Târgu Mureş nu a renunţat la ideea promovării, deşi ocupă locul IV în serie, la jumătatea campionatului. Gruparea mureşeană va ataca sezonul de primăvară cu un antrenor nou.

Clujeanul Gheorghe Mărginean este antrenorul care pregăteşte, începând din această iarnă, divizionara A Mureşul Târgu Mureş. El a fost adus de preşedintele clubului mureşean, pentru a revigora jocul.
Venirea unui nou tehnician nu este singura schimbare de la gruparea târgumureşeană. Preşedintele Teodor Rad a făcut schimbări şi în rândul jucătoarelor. Au plecat Kesler Ramona şi Vasile Raluca şi au venit Adelina Roşca (Selmont Baia Mare), plus încă două jucătoare din campionatul maghiar, de fapt două jucătoare plecate de aici în campionatul din ţara vecină. E vorba de Hagyai Katalin (inter stânga) şi Simo Aranka (inter dreapta).
Conform celor spuse de cei din conducerea clubului, e posibil ca echipa târgumureşeană să meargă într-un cantonament la Felix peste câteva zile.
Preşedintele grupării, Teodor Rad, a spus că obiectivul pentru actuala ediţie de campionat a rămas promovarea în prima ligă, dar a spus că nu poate face acest lucru fără sprijinul autorităţilor locale sau al unor sponsori din judeţ.
Formaţia târgumureşeană se află pe locul 4 în serie, la egalitate de puncte cu cea de a treia clasată.
Returul campionatului va începe în 5 martie, când Mureşul Târgu Mureş va juca pe teren propriu, cu DWAR Craiova.

Florin MARCEL

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE