Pescarul pătimaş se întoarce Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 66 Vizualizări

Pescarul pătimaş se întoarce

646_Pescarul.gifOdată cu venirea primăverii a sosit şi noua campanie de premiere din cadrul rubricii "Pescarul pătimaş". Amatorii sportului cu undiţa au motive de bucurie, deoarece concursul lansat anul trecut de cotidianul Zi de Zi, în cadrul rubricii de pescuit, va continua şi anul acesta. Pe cei mai pasionaţi pescari îi aşteaptă din nou premii consistente.

Rubrica "Pescarul pătimaş, invenţie 100 la sută a cotidianului Zi de Zi, a avut mare succes în rândul pescarilor mureşeni. Anul trecut s-au bucurat de premii în valoare de aproximativ 20 de milioane de lei mai mulţi pescari norocoşi. Odată cu venirea primăverii, pescarii mureşenii şi-au scos undiţele de la naftalină (e vorba de cei care nu au preferatat şi pescuitul la copcă) şi au început să testeze atmosfera de pe malurile lacurilor recent dezgheţate. Pentru ei, dar şi pentru cei care încă nu au pus mâna pe undiţă în acest an, Zi de Zi vine cu o nouă provocare. E vorba despre un concurs cu premii, care se va desfăşura pe parcursul lunilor aprilie şi mai, când mulţi pescari vor ieşi la "muncă" pe malul apei.
În fiecare vineri, Zi de Zi vă va ţine la curent cu noutăţi din lumea pescarilor mureşeni, cu informaţii legate de bălţile din judeţ, de capturile cele mai importante şi de noutăţi de pe piaţa uneltelor şi sculelor de pescuit. În numărul de azi vom prezenta noul concurs din cadrul rubricii, urmând ca de săptămâna viitoare să începem maratonul informaţional.
Florin MARCEL

Premiul pescarului
"Premiul pescarului" este titlul noului concurs cu premii pus la cale de cotidianul Zi de Zi, în colaborare cu trei parteneri. E vorba despre magazinele Twister, de pe strada Călăraşilor Nr. 22 (vizavi de hotelul Continental) şi Energofish, din Piaţa Armatei Nr. 2 (în incinta Pieţei de ruşi). De asemena, un nou partener al concursului este firma care administrează lacul "Peştişorul de aur", din Sâncraiul de Mureş (lângă Cartierul Răsăritului).

Regulamentul concursului
La concurs poate participa oricine, cu excepţia organizatorilor concursului şi a partenerilor. Zilnic, de marţi până sâmbătă, va fi publicat, în cotidianul Zi de Zi (care poate fi cumpărat de la orice chişoc de difuzare a presei) un talon de concurs, pe care participantul trebuie să îl decupeze, să îl completeze şi apoi să îl depună într-una din urnele aflate la magazinele Twister şi Energofish, sau la sediul redacţiei (Strada Călăraşilor Numărul 12). La sfârşitul lunii aprilie vor fi adunate taloanele depuse în urne, vor fi vărsate într-o urnă mai mare, iar cei mai norocoşi dintre participanţi se vor alege cu câte un premiu. Pentru a da şanse de câştig mai multor concurenţi, la o extragere un participant nu va putea câştiga mai mult de un premiu.

Premiile
În total vor exista 7 premii, care vor fi extrase în ordine, astfel:
1. Premiu în unelte de pescuit în valoare de un milion de lei, de la magazinul Twister (Strada Călăraşilor Nr. 22)
2. Premiu în unelte de pescuit în valoare de un milion de lei, de la magazinul Energofish ( Piaţa Armatei Nr. 2 – în incinta Pieţei de ruşi)
3-7. Cinci bonuri de pescuit pentru o zi (câte unul de câştigător), la lacul Peştişorul de aur, din Sâncraiul de Mureş (lângă Cartierul Răsăritului)
Câştigătorii lunii aprilie vor fi anunţaţi la începutul lunii mai, în cotidianul Zi de Zi.
Mai multe taloane înseamnă mai multe şanse de câştig. Ediţia de sâmbătă a cotidianului Zi de Zi va fi una specială, pentru că va conţine câte două taloane. Puteţi trimite sugestii, fotografii, opinii, pe adresa de email fmarcel@zi-de-zi.ro
Fir întins şi succes la concurs!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE