Popularii se reorganizează Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 34 Vizualizări

Popularii se reorganizează

720_Popularii.gifLiderii locali ai Partidului Popular Creştin Democrat spun că toată atenţia lor este concentrată pe reorganizarea partidului în teritoriu, unde tot mai multe persoane se arată interesate de a se înscrie în formaţiune. Din cauză că acest proces se poate prelungi, conferinţa judeţeană, programată pentru luna iunie, va avea loc în luna septembrie.
Membrii Biroului Judeţean
şi-au împărţit responsabilităţile pe zone. Pentru zona Reghin răspund Eugen Crişan şi Cristian Vultur, pentru Sighişoara Cristian Avram şi Ioan Pălăşan, pentru Luduş, Ioan Roman, iar pentru Târnăveni Ioan Pătru, Rodica Boilă şi Lucia Briscan.
PPCD este deschis pentru primirea oricăror membri, dar au restricţii foarte severe pentru cei care provin din PSD şi PPRM.
Organizaţia Mureş susţine propunerea preşedintelui Gheorghe Ciuhandu, ca Legea lustraţiei să se numească Legea George Şerban.
Preşedintele interimar Eugen Crişan consideră că politicienii din Ardeal nu sunt destul de fermi şi nu fac suficient lobby pentru susţinerea Autostrăzii Braşov-Borş.
De asemenea, în conferinţa de presă de ieri conducerea PPCD a anunţat trecerea unui alt liberal, Ciprian Turdean din Luduş, în barca lor.

Mafie financiar contabilă

Cristian Avram a anunţat ieri că PPCD cere răspunsuri foarte clare legate de o mafie financiar contabilă la nivelul Corpului Experţilor Contabili Autorizaţi din România (CECAR). Această organizaţie colectează de la experţii contabili sume mari de bani a căror destinaţie nu o cunoaşte nimeni. Avram, susţinut de alte două specialiste în domeniu, susţine că numai anul trecut în octombrie CECAR a încasat la nivel naţional taxe în valoare de 16 miliarde de lei. "Noi, ca membrii ai CECAR, nu primim nici măcar o coală xeroxată din ce cotizaţii dăm lună de lună, dar nici nu avem cu cine discuta aici, la nivel local. La conducere se află două persoane care cred că sunt trecute de 80 de ani. După ce depunem la finanţe toate datele firmei pe care o reprezentăm, trebuie să mai completăm cu mâna şi zeci de dosare cu aceleaşi date. Nu se poate ca în epoca IT noi să lucrăm tot ca acum o sută de ani. Cine profită din aceste tipărituri inutile de registre?", a spus Cristian Avram.
Unii experţi , care au refuzat să-şi achite cotizaţia, s-au ales cu dosare penale.
Toată conducerea PPCD a fost de acord că actuala putere trebuie să facă eforturi pentru a reduce şi chiar desfiinţa birocraţia, care este generatoare de corupţie.

Cora MUNTEAN
cora@zi-de-zi.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE