Ciprian Dobre la raport Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 34 Vizualizări

Ciprian Dobre la raport

760_Ciprian.gifUnul dintre cei mai activi prefecţi de Mureş din ultimii 15 ani, Ciprian Dobre, şi-a prezentat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, raportul de activitate pe primul trimestru al anului. După cum ne-a declarat “raportul nu este unul complet pentru că nu sunt trecute chiar toate acţiunile la care am participat”, unul dintre motive fiind de ordin tehnic.
Raportul propriu-zis cuprinde 11 pagini în care sunt enumerate principalele proiecte iniţiate şi cele mai importante acţiuni la care a luat parte.
Dintre cele mai importante evenimente, în care a implicat in-clusiv ca organizator Prefectura, amintim Conferinţele Banii Noştri, eveniment care a avut ca scop re-suscitarea mediului de afaceri mu-reşene prin colaborarea cu diferite instituţii ale statului.
În cele 3 luni, prefectul Dobre a participat la medierea crizei de la Azomureş prin demersurile intreprinse la Ministerul Economiei şi Comerţului şi la Preşedinţia Româ-niei, o criză dezamorsată pe mo-ment, dar care rămâne în opinia prefectului “cea mai importantă problemă pe agenda Prefecturii”.
Merită menţionate şi cele patru proiecte de Hotărâri de Guvern, toate având ca scop alocarea de fonduri pentru judeţul Mureş, lucrările la drumurile naţionale Reghin – Topliţa sau Bălăuşeri – Sovata fiind prioritare, sau cele peste 25 de localităţi – din totalul de 102 unităţi administrativ-teritoriale – unde au fost organizate audienţe publice pentru cetăţeni.
În scurtul răstimp, Ciprian Do-bre a trebuit să facă faţă şi celor peste 1000 de cereri, petiţii sau me-morii, majoritatea acestora având ca obiect problemele de fond funciar, o problemă rămasă nesolu-ţionată în ultimii 15 ani.
La inundaţii sau înzăpeziri a fost printre primele oficialităţi ajun-se la faţa locului şi are de gând să impună această reacţie rapidă şi la directorii instituţiilor descentra-lizate. Tot acestor directori, prefectul Dobre a declarat că are de gând să le impună rapoarte trimestriale obligatorii.
În concluzie, un trimestru de succes. (C.H.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE