Georgescu contestat Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 82 Vizualizări

Georgescu contestat

Mandatul senatorului PSD Mureş Cristian Georgescu este contestat de Grupul de Investigaţii Politice (GIP), condus de fostul purtător de cuvânt al AP, Mugur Ciuvică, pe motiv de in-compatibilitate, potrivit Legii 161/2003, între calitatea de parlamentar şi cea de administrator al unei so-cietăţi comerciale. GIP l-a inclus pe Georgescu pe lista celor 18 parlamentari ale căror mandate le consideră nule, precizând că senatorul mure-şean este administrator al SC Consig SA. Cristian Gorgescu şi-a clarificat ieri situaţia în plenul Senatului, precizând că, într-adevăr, a fost numit administrator provizoriu la respectiva societate în 2003, în urma revenirii ei în portofoliul AVAB, ulterior fiind şi membru în Consiliului de Admi-
nistraţie, dar şi-a dat demisia din respectivele funcţii în 14 decembrie 2004. Conform ultimei actualizări a Registrului Comerţului, la data de 15 aprilie 2005, Cristian Georgescu nu mai figura printre cei şapte administratori ai societăţii sighişorene.
În altă ordine de idei, Cristian Georgescu va fi noul purtător de cuvânt al PSD Mureş, funcţie pe care a mai ocupat-o până în 2004, când a fost numit preşedinte executiv al PSD Mureş. (R.T.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE