Sindicatul din Azomureş aniversează 15 ani Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 91 Vizualizări

Sindicatul din Azomureş aniversează 15 ani

931_Sindicat.gifLa 15 ani de la înfiinţare, Sindicatul Independent Azomureş are în prezent 500 de membri. “În tot acest timp, activitatea noastră a fost monitorizată către sindicaliştii noştri, care ne sunt alături”, a declarat la ceas aniversar preşedintele Ioan Sideriaş.
Liderul sindical a participat la semnarea protocolului de colaborare între Ministerul Economiei şi Comerţului, Codruţ Sereş, şi conducerea principalilor procesatori de gaz metan din ţară. “Conţinutul acestui protocol este secret, dar dovada că acest act este un succes este tocmai faptul că Azomureş funcţionează”, a precizat Ioan Sideraş, care a refuzat să ofere mai multe detalii cu privire la punctele anexate înţelegerii.
În ceea ce priveşte afirmaţia preşedintei CJ Mureş, Edita Lokodi, cum că Azomureş constuie un pericol pentru judeţ, Sideriaş a precizat că discuţiile cu prefectul de Mureş, Ciprian Dobre, au dus la un singur rezultat, şi anume obţinerea unui suport din partea Prefecturii în ceea ce priveşte activitatea Combinatului. În timp ce ameniţarea închiderii instituţiei este în umbră, peste 50 de angajaţi Azomureş vor fi concediaţi, din cauza schimbării activităţii secţiei ACI (Atelier de Construcţi Industriale), care are în prezent 120 de angajaţi: “Acestei secţii sunt alocate 22 de posturi pentru muncitori şi 12 posturi pentru personalul TESA”, a precizat Sideriaş. Conform acestuia, angajaţii Azomureş vor primi o primă de Paşte în acest an, în valoare de 2,2 milioane de lei. În ceea ce priveşte presupusul conflict pe care Sindicatul Independent Azomureş l-ar avea cu Sindicatul Alternativa 2002, Sideriaş s-a abţinut de la comentarii.

Corina ALBOTA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE